Три момичета в трите бременности от проекта „Моето мечтано бебе“

Публикувано на: 14 октомври, 2015 от АГ Болница др-Щерев Няма коментари

След женската рожба на Галя и Краси, първата двойка, заченала по проекта „Моето мечтано бебе, стана ясно, че както Юлия и Васко, така и Надя и Миро, също очакват момиченца. В днешното предаване „На кафе“ представи докъде са стигнали всички двойки по проекта.

След трудната битка на Юлия и Васко, които постигнаха своята така чакана бременност благодарение на д-р Даниела Савова и донорската програма на Медицински комплекс „Д-р Щерев“, се оказа, че техните изпитания продължават. Специализираният преглед по фетална морфология при д-р Петя Чавеева през лятото установи, че бебето на борбената двойка, има сърдечен проблем. За щастие надлежното проследяване и консултация със специалист по фетална ехокардиография с последващи подробни прегледи от д-р Чавеева установиха, че прогнозите за сега са добри и дефектът може да бъде лекуван след раждането. Битката за мечтаното бебе на Юлия продължава и целият екип от специалисти на болницата ни застава зад двойката, за да им помогне по пътя към раждането на тяхната дълго очаквана дъщеричка.

Надя и Миро, лекувани и сега проследявани от д-р Таня Тимева, също напредват със своята бременност. Двойката премина през ултразвуков преглед за фетална морфология при д-р Мариета Искилиева, която установи, че всичко към момента е в норма. След първоначалните месеци на дискофорт Надя вече се чувства добре и с подкрепата на Миро вървят напред към раждането на тяхното малко момиченце.

Галя и Краси се радват на тяхното малко чудо Александра, постигнато от д-р Мария Юнакова и екипа от ембриолози и биолози на Медицински комплекс „Д-р Щерев.“ и запазено от неонатологичния екип на проф. Слънчева. Сладката Алекс се развива добре и благодарение на упоритите си майка и татко вече напълно е наваксала изоставането, породено от преждевременното й раждане.

Желаем на Галя и Краси тяхната Александра да расте здрава, умна и красива и да носи много радост в дните им. На Юлия и Васко пожелаваме да преодолеят трудностите и да достигнат до най-голямото щастие – раждането на тяхната дъщеричка. На Надя и Миро желаем бременността им да тече леко и безпроблемно и когато дойде време да почувстват радостта от прегръдката на тяхното мечтано бебе.

Цялото предаване можете да гледате от линка по-долу:

Остави коментар

Трябва да влезете, за да оставите коментар.