Д-р Чавеева и бебетата, родени след първите вътреутробни операции в България

Публикувано на: 9 март, 2016 от АГ Болница др-Щерев Няма коментари

Скъпи приятели,

Вижте как изглеждат бебетата, родени след първите вътреутробни операции в България, извършени от д-р Петя Чавеева!

В една изключително емоционална атмосфера зрителите на предаването „На Кафе“ по Нова ТВ станаха свидетели на завладяващите истински истории на малките пациенти, спасени още преди да бъдат родени. Повод за предаването е, че благодарение на тези процедури оперираните още преди раждането си малки пациенти вече празнуват своите първи рождени дни.

Освен емоционалния разказ на Д-р Петя Чавеева и включването на живо от Лондон на считания за бащата на феталната медицина в световен мащаб проф. Кипрос Николаидес, спасил повече от 3000 бебета, зрителите разбраха кои са най-честите усложнения, които лекува съвременната вътреутробна фетална хирургия.

През 2014 г. бе извършена първата вътреутробна операция в Медицински комплекс „Д-р Щерев“. Оттогава до сега д-р Чавеева и екипът ни направиха повече от 20 вътреутробни операции.

Д-р Чавееа се разплака на няколко пъти в ефир, виждайки бебетата, които е спасила. „Доктор, който няма човещина в себе си, не е може да бъде добър лекар. Ако нямате чувства към това, което правите, ако не обичате пациентите, вие не можете да бъдете добър лекар. Д-р Чавеева е прекрасен лекар и причината за това са именно нейните човешки качества“, каза проф. Николаидес в емоционалното си включване си в българския ефир.

Разберете кои проблеми по време на бременността са вече лечими в България благодарение на вътреутробната хирургия, гледайки информативното и трогателно предаване с участието на д-р Петя Чавеева и семействата, чиито бебета са спасени благодарение на уникалните вътреутробни операции, извършени в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Пълното предаване може да гледате от приложения линк (за да отворите видеото, моля, кликнете на снимката):

Остави коментар

Трябва да влезете, за да оставите коментар.